מרכיבים:
4/5 עלי מרווה שטופים
45 מ"ל ג'ין בומביי ספיר
20 מ"ל מיץ תפוחים ירוק
15 מ"ל מיץ לימון סחוט
25 מ"ל יין לבן סוביניון בלאן
פרוסת תפוח לקישוט
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל המרכיבים, מסננים ומוזגים לכוס מצוננת ומקשטים בתפוח ועלי מרווה טריים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]