דף הבית / כללי / קוקטייל "פראי"

קוקטייל "פראי"

מרכיבים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


4/5 עלי מרווה שטופים

45 מ"ל ג'ין בומביי ספיר

20 מ"ל מיץ תפוחים ירוק

15 מ"ל מיץ לימון סחוט

25 מ"ל יין לבן סוביניון בלאן

פרוסת תפוח לקישוט

 

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל המרכיבים, מסננים ומוזגים לכוס מצוננת ומקשטים בתפוח ועלי מרווה טריים.

צילום: שרית גופן, סטיילינג: אינה ברוורמן

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרי עם חבר על ארבע. צילום פרטי

ראשל"צ: "אנחנו לא מוסרים כלב לכל אחד"