דף הבית / כללי / פנקייק קלאסי

פנקייק קלאסי

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


2 ו-1/2 כוסות +3 כפות (400 גרם) קמח

1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר

1 כפית (10 גרם) אבקת אפייה

1/2 כפית (5 גרם) סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

5-4 ביצים גודל M

1 כוס (240 מ"ל) רוויון

1 כוס (240 מ"ל) חלב

50 גרם חמאה מומסת (או חמאה אגוזית)

סירופ מייפל ואבקת סוכר, להגשה

 

אופן ההכנה:

מנפים את כל המרכיבים היבשים ביחד בקערה וליצור גומה.

טורפים בנפרד ביצים, חלב ורוויון.

שופכים את תערובת נוזלים למרכז גומת היבשים וטורפים מהחוץ כלפי פנים.

מוסיפים את החמאה המומסת כאשר בערך 3/4 מהמרכיבים היבשים עורבבו עם הנוזלים.

מערבבים רק עד להתמזגות החמאה בבלילה. לא לערבב יותר מדי.

מקררים למשך מספר דקות. משמנים מחבת קלות (עדיף בחמאה מזוקקת)

מערבבים קלות את הבלילה ויוצקים לפי הכמות שרוצים על המחבת.

עם היווצרות בועות על החלק העליון הופכים את הפנקייק לחצי דקה נוספת.

מוצאים ומגישים עם אבקת סוכר וסירופ מייפל.

פנקייק קלאסי. מסעדות בנדיקט
צילום: דניאל לילה

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרי עם חבר על ארבע. צילום פרטי

ראשל"צ: "אנחנו לא מוסרים כלב לכל אחד"