דף הבית / כללי / עוגת דבש ללא גלוטן

עוגת דבש ללא גלוטן

המתכון מתאים ל-3 עוגות בתבנית אינגליש קייק


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:

120 גרם (חצי כוס) סוכר לבן
120 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה
300 גרם (כוס ורבע) שמן סויה
360 מ"ל (כוס וחצי) דבש
280 גרם (6 יחידות) ביצים
420 גרם (3 כוסות) קמח לבן ללא גלוטן מנופה
1 כפית גדושה אבקת אפייה
1 כפית קינמון טחון
1/2 כפית סודה לשתייה אבקה
1/2 כפית מלח
קורט ציפורן טחון
200 מ"ל תה (שלושת רבעי כוס מים + תיון אחד)

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכינים את התה: שמים בכוס מים רותחים את התיון- שמים בצד להתקרר.
מערבבים בקערה יבשה את כל החומרים היבשים: קמח , אבקת אפייה, סודה, מלח ותבלינים.
במיקסר מצויד במטרפה, טורפים את הסוכר הלבן, הסוכר החום, השמן והדבש לתערובת הומוגנית, מוסיפים את הביצים למיקסר ומערבבים היטב.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במהירות איטית עד לתערובת חלקה.
מוסיפים את התה בהדרגה .
מחלקים לתבניות אפייה. אופים במשך כ-40-45 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לעוגות להתקרר במשך מספר שעות.

צילום: אלעד גוטמן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרי עם חבר על ארבע. צילום פרטי

ראשל"צ: "אנחנו לא מוסרים כלב לכל אחד"