דף הבית / כללי / עוגת גזר ופיסטוקים

עוגת גזר ופיסטוקים

באדיבות ארז קומרובסקי ל'סוגת', צילום: דן פרץ

2 תבניות אינגליש קייק


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
3 ביצים
1/2 כוס סוכר דמררה
1/2 כוס סוכר לבן
3/4 כוס שמן תירס
1/2 1 כוסות קמח תופח מלא של סוגת
1/2 כפית קינמון
קורט הל טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר טרי
1 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח ים עדין
2 כוסות גזר מגורר
1 כוס (100 גרם), פיסטוקים קלויים גרוסים
1 כוס משמש מיובש קצוץ ומושרה ב 4 כפות ברנדי
לציפוי (אם רוצים):
סוכר חום
קינמון

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות. מקציפים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר ומוסיפים בהדרגה את השמן, עד שמתקבל מרקם אוורירי.
מערבבים היטב בקערה את הקמח, הקינמון, ההל, המוסקט, הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים
את התערובת למערבל ומערבבים בקצרה, רק עד שחומרים מתאחדים. מוציאים את הקערה מהמיקסר, מוסיפים את הגזר המגורר, הפיסטוקים והמשמש ומערבבים היטב במרית.
יוצקים את התערובת לתבניות. אם רוצים, בוזקים על העוגות סוכר חום וקינמון. מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא יבש.

עוגת גזר ופיסטוקים
צילום: דן פרץ

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אינסטלטורים מומלצים בראשון לציון לשנת 2020