אוהבים ס'מורס? אל תפספסו את החטיף הבא, שיהיה מושלם גם לאירוח בחול המועד או להכנה עם הילדים בחופש. בסיס עוגיית שוקולד צ'יפס כשרה לפסח, מרשמלו צרוב וציפוי שוקולד לקישוט.
טיפים:
מומלץ להכין את החטיפים כמה שיותר סמוך להגשה כדי שהמרשמלו יישאר רך.
אפשר להשתמש בשוקולד מריר, חלב או לבן לקישוט.
במקום לזלף את השוקולד אפשר גם לטפטף עם כפית או מזלג קטן.
מצרכים לבסיס:
חבילת עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח
למרשמלו:
12 יחידות מרשמלו לבן
לקישוט:
100 גרם שוקולד מריר או חלב
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-250 מעלות במצב גריל.
מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מניחים על כל עוגיה יחידת מרשמלו.
אופים במשך 2-3 דקות עד שהמרשמלו מזהיב.
שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
מעבירים את השוקולד המומס לשק זילוף קטן ומזלפים פסים דקיקים של שוקולד על גבי המרשמלו.
מצננים כמה דקות במקרר להתייצבות ומגישים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]