מאפה העשוי מפירות יבשים ופיצוחים, קל להכנה בבית ומתאים לחג ובכלל כשרוצים לנשנש משהו מתוק, בריא וטעים. ניתן לשמור בכלי זכוכית אטום למספר ימים.
מצרכים:
200 גרם שקדים
200 גרם אגוזי פקאן
200 גרם קשיו
150 גרם חמוציות
200 גרם אגוזי לוז
200 גרם גרעיני דלעת
100 גרם שומשום
100 גרם תמרים
100 גרם תאנים
3 חלבוני ביצה
אופן ההכנה:
מכניסים את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים לקערה. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים, מוסיפים לתוך הקערה, מערבבים את התערובת עד לאיחוד החומרים. יוצקים בעזרת כף לתבנית משומנת ומשטחים עם כף. אופים בתנור בחום של 150 מעלות עד לקבלת צבע שחום. חותכים לקוביות או עיגולים ומגישים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]