דף הבית / כללי / עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

מאפה העשוי מפירות יבשים ופיצוחים, קל להכנה בבית ומתאים לחג ובכלל כשרוצים לנשנש משהו מתוק, בריא וטעים. ניתן לשמור בכלי זכוכית אטום למספר ימים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:

200  גרם שקדים

200  גרם אגוזי פקאן

200  גרם קשיו

150 גרם חמוציות

200  גרם אגוזי לוז

200  גרם גרעיני דלעת

100  גרם שומשום

100  גרם תמרים

100 גרם תאנים

3 חלבוני ביצה

 

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים  לקערה. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים, מוסיפים לתוך הקערה, מערבבים את התערובת עד לאיחוד החומרים. יוצקים בעזרת כף לתבנית משומנת ומשטחים עם כף. אופים בתנור בחום של  150 מעלות עד לקבלת צבע שחום. חותכים לקוביות או עיגולים ומגישים.

עוגיות פיצוחים
צילום: אסף לוי

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אינסטלטורים מומלצים בראשון לציון לשנת 2020