דף הבית / כללי / ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

מצרכים להכנת 30  ספינג'ים (תלוי בגודל)


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


500 גר' קמח

10 גר' שמרים יבשים

10 גר' סוכר לבן

8 גר' מלח שולחן

10 גר' אבקת אפיה

150 מ"ל מים חמים

250 מ"ל מים פושרים

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

שמים בקערה את כל החומרים היבשים ומערבבים. מוסיפים את המים החמים והפושרים

לשים עד לקבלת בצק רטוב (לא ללוש יותר מידי).

מכסים ומניחים במקום חמים.

מתפיחים כשעה  או שעד שהבצק מכפיל את נפחו.

לשים עם היד את הבצק התפוח ומכסים להתפחה נוספת של כשעה (או עד הכפלת הנפח).

מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון. מרטיבים את הידיים ולוקחים חתיכה קורצים עיגול באמצע ומניחים בשמן החם. ממתינים עד לקבלת צבע חום שזוף. הופכים את הבצק וכשהופך שחום מוציאים.

ספינג' באדיבות השף גלעד תמסיס. צילום: רועי שר
צילום: רועי שר

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

ליעד מרום – canva קולר נגד נביחות

קולר נגד נביחות