דף הבית / כללי / סלסילות בצק עלים במילוי קרם ברולה

סלסילות בצק עלים במילוי קרם ברולה

מצרכים ל-12 יחידות:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1/2 חבילת בצק עלים מוכן ומופשר לפי הוראות היצרן

240 מ"ל (1 כוס) חלב

240 מ"ל (1 כוס) קרם קוקוס של "מאסטר שף"

1 שקית קרם ברולה של "מאסטר שף"

2 כפות קמח

להגשה:

אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מכינים את הקרם ברולה: שמים בסיר בינוני את החלב, קרם הקוקוס, הקמח ותכולת שקית גדולה אחת של קרם ברולה, מערבבים ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שהקרם מתחיל להסמיך. מכבים את האש ושומרים בצד. פותחים את בצק העלים וחותכים לריבועים 10 על 10 ס"מ.

מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק. מצמידים אותו היטב לתחתית ולדפנות. מקפלים את הקצוות. ממלאים כל שקע במלית עד 3/4 גובה.

אופים כ-15 דקות, או עד שהסלסילות מזהיבות, והקרם מתייצב. מצננים, משחררים מהתבנית, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

צילום נמרוד סונדרס

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אינסטלטורים מומלצים בראשון לציון לשנת 2020