דף הבית / כללי / סופגניות במילוי קרם מסקרפונה ומעדן פרי

סופגניות במילוי קרם מסקרפונה ומעדן פרי

מצרכים:

שמן לטיגון

1 קילו קמח לבן

4 ביצים

חצי כוס שמן

חצי כוס סוכר (160 גר')

40 גרם (2 כפות) שמרים יבשים אינסטנט לאפייה של "מיה תעשיות מזון"

כפית מלח

2 כפות תמצית רום של  "מיה תעשיות מזון"

1 וחצי עד 2 כוסות מים פושרים

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה למשך 8-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ורך מאוד. לאחר קבלת עיסת הבצק מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי. לאחר התפיחה מפדרים משטח עבודה במעט קמח, עושים כדור מהבצק שתפח ומרדדים בעזרת מערוך לעובי של 2 ס״מ. בעזרת רינג (55 ס״מ) קורצים עיגולים מתפיחים עוד חצי שעה ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

 

מצרכים למילוי קרם מסקרפונה:

200 מ"ל שמנת מתוקה של 38%

4 כפות גבינת מסקרפונה

4 כפות מעדן פרי תות של "מיה תעשיות מזון"

חצי חבילה פודינג וניל של "מיה תעשיות מזון"

חצי כפית צבע מאכל ורוד

 

אופן ההכנה:

מכניסים את השמנת המתוקה, גבינת מסקרפונה, מעדן פרי תות, צבע מאכל והפודינג וניל למיקסר עם מקציף ומקציפים על המהירות הכי גבוהה עד שמתקבלת קצפת אחידה ויציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנטר ושומרים בקירור עד השימוש. מכניסים את הצנטר לתוך הסופגנייה ומזלפים. ממשיכים בתנועה סיבובית גם מעל לסופגנייה.

 

מצרכים לטוויל סוכריות צבעוניות:

3 כפות סוכר

שתי כפות של סוכריות צבעוניות לקישוט עוגה

אופן ההכנה:

ממיסים במחבת את הסוכר עד להשחמה קלה. מפזרים על נייר אפייה את הסוכריות הצבעוניות לקישוט ושופכים מעל את הסוכר המקורמל. מעל העיסה של הקרמל והסוכריות הצבעוניות מניחים עוד נייר אפייה ובעזרת מערוך מיישרים לשכבה דקה. לאחר קירור  התערובת, שוברים לחתיכות קטנות (5/5) ומניחים לקישוט מעל קרם המסקרפונה.

סופגניות במילוי קרם מסקרפונה ומעדן פרי
צילום: ליאור אוחיון

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

תמונה של WhatsApp‏ 2024-03-28 בשעה 17.55.04_2aec4d34

חטיבת התרבות בחברה העירונית בנתינה ומשלוחי מנות

תפריט נגישות