מצרכים:
280 מ"ל מים, בטמפרטורת החדר
1 כפית שמרים יבשים
1 כף דבש
קמצוץ מלח
200 גרם קמח
50 גרם עמילן תירס
ליטר שמן חמניות לטיגון
אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את המרכיבים למעט שמן חמניות.
מערבבים עם כפית עד שנוצרת "דייסה".
מכסים את הקערה בעטיפת פלסטיק ומניחים אותה בצד כדי לתפוח במשך 45-30 דקות בסביבה חמה ויבשה.
מחממים את שמן החמניות בסיר. מניחים כף בכוס מים (יסייע מיד בהעברת הלוקומודס למחבת מבלי להידבק). בצלחת ושמים נייר סופג לספיגת השמן.
כאשר שמן החמניות מגיע לטמפרטורה גבוהה (180 מעלות) , לוקחים חופן של בצק, יוצרים כדור, מעבירים את הכדור לכף ושמים במחבת.
כאשר הם זהובים, הופכים אותם עם כף מסננת ומטגנים אותם בצד השני.
מוציאים מהמחבת, מטפטפים מעליהם דבש, מפזרים אגוזי מלך ואפשר גם קינמון ומגישים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]