דף הבית / כללי / בראוניז פרלינה

בראוניז פרלינה

מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר 60%
100 גרם פרלינה (מחית נוגט) ניתן להשיג בחנויות מקצועיות
260 גרם חמאה
460 גרם סוכר
250 גרם ביצים (5 יחידות בגודל L )
185 גרם קמח לבן
4 גרם אבקת אפייה (1 כפית)
4 גרם מלח (1/2 כפית)
80 גרם אגוזי מלך קצוצים


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
מחממים תנור ל -160 מעלות.
בסיר כפול או מיקרו ממיסים את השוקולד הפרלינה והחמאה ביחד. במקביל טורפים ביחד את הביצים והסוכר, אך מבלי להקציף.
מוסיפים לביצים את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח (מנופה) עם אבקת האפייה המלח והאגוזים הקצוצים.
משטחים קלות בעזרת מרית את התערובת בתבנית. אופים בין 18 ל-20 דקות, עד להתייצבות הבראוניז מבלי לייבש אותו.
לאחר האפייה מניחים לבראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר ובעזרת סכין חדה פורסים לפי המידה הרצויה. מאחסנים בכלי אטום. ניתן להקפיא ולהפשיר לפי הצורך.

בראוניז פרלינה
צילום: שטרסטוק

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אינסטלטורים מומלצים בראשון לציון לשנת 2020