בראוניז עם שוקולד וגבינה | גל גפן
דף הבית / כללי / בראוניז עם שוקולד וגבינה

בראוניז עם שוקולד וגבינה

בראוניז נימוח עשיר בשוקולד וגבינת ריקוטה, שיהפוך את הדייט הבייתי להכי רומנטי שיש.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אביזרים:
תבנית בגודל של 22 על 32, מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית, קעריות לערבוב

מצרכים:
180גרם חמאה
3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר)
חצי כוס סוכר
קורט מלח
3 ביצים
2/3 כוס של קמח לבן
4 כפות מלאות קקאו משובח
כפית תמצית וניל
מצרכים לקרם גבינה:
250 גרם גבינת ריקוטה
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גרם)
4 כפות חלב

אופן ההכנה:
ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל שוקולד מריר, סוכר וחמאה. מערבבים היטב בעזרת מטרפה, מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות, לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו.
ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד לתערובת הומוגנית.
בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר, מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.
משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה, מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה ובעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים.
אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז חותכים לקוביות.
מגישים עם משקה קר שאוהבים.

צילום: אסף אמברם

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

אולפן-הקלטות

הפקות מוזיקליות וקליפים לאירועים חגיגיים – כיצד לבחור אולפן הקלטות?