דף הבית / אוכל / צלעות כבש במחבת

צלעות כבש במחבת

המצרכים הדרושים:
10 יחידות צלעות כבש גדולות, 1 כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית פפריקה, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון, 1 כפית שום כתוש, כפית חרדל גרגירים, 1 כף דבש
אופן ההכנה:
להניח בקערה את הצלעות, לפזר עליהם את שאר המצרכים, לעסות היטב ולהניח במקרר לפחות שעתיים, לטגן במחבת פסים משני צדדים עד שישחימו, אפשר כמובן לצלות על מנגל, להניח על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון. רצוי לטגן או לצלות סמוך לארוחה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

אכילה רגשית וכיצד ניתן למתן את התופעה?

תפריט נגישות