דף הבית / אוכל / צ'ורוס עם ריבת אגסים

צ'ורוס עם ריבת אגסים

מצרכים:
לצ'ורוס
1 כוס מים
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות סוכר
רבע כפית מלח
1.5 כוסות קמח (200 גר')
3 ביצים
שמן לטיגון עמוק
לריבת אגסים:
4 אגסי אנג'ו אדום, חתוכים לקוביות קטנות
250 גרם סוכר
כמה טיפות מיץ לימון
מיץ מתפוז אחד
אופן ההכנה:
מכינים ריבה: בסיר בינוני מניחים יחד את כל החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים לבשל עד שהאגסים מתרככים והסירופ מסמיך. מסירים מהאש ושומרים להגשה. ניתן להגיש חם או קר.
מכינים צ'ורוס: בסיר בינוני מביאים לרתיחה יחד את המים, הסוכר, המלח והחמאה. מוודאים כי החמאה נמסה ומוסיפים את הקמח בבת אחת. מערבבים בכף עץ את התערובת עוד כדקה בערך על להבה בינונית, עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר בינוני.
מעבירים את הבצק למיקסר בעל וו גיטרה ומפעילים לדקה או שתיים על מנת לצנן מעט את הבצק. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו לבצק. ממתינים שכל ביצה תיטמע בתערובת לפני הוספת הבאה. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר משונן.
מזלפים לשמן החם (180 מעלות) את הבצק. כדאי לחתוך בעזרת מספריים באורך 7-8 ס"מ בערך. מעבירים את הצ'ורוס הזהובים לנייר סופג. אם אוהבים מאד מתוק ניתן לגלגל בסוכר.
מגישים את הצ'ורוס עם ריבת האגסים לטבילה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

הביס המתוק של היום

תפריט נגישות