בדיוק לעונת הסתיו הקרירה שהגיעה. מנה עשירה, מנחמת וטעימה במיוחד שתתאים לליווי של כל ארוחה.
באדיבות השף אסף גרניט, היועץ המקצועי והפרזנטור של רשת נעמן
מצרכים:
1 ק"ג פריקה
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כרישה קצוץ
2 שיני שום קצוצות
50 גרם צימוקים שחורים
50 גרם צימוקים לבנים
1.5 ליטר ציר ירקות
60 גרם סילאן
מלח/פלפל
חאווג'
אופן הכנה:
מטגנים בסיר את הבצל, כרישה והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפריקה, חופן של מלח וחאווג' ומכסים בציר ירקות.
מבשלים במשך חצי שעה על אש נמוכה עד לריכוך.
מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים.