דף הבית / אוכל / עוגת דבש קלאסית

עוגת דבש קלאסית

עוגת דבש, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד שאנחנו מאמינים שתגרוף מחמאות מכל הסועדים בשולחן החג. העוגה מתאימה במיוחד לראש השנה, שבו נהוג לאכול מאכלי דבש מתוקים וכמו כן, כפינוק לאירוח ולנשנוש מתוק כשמתחשק.
מצרכים:
שתי תבניות אינגליש קייק
280 גרם קמח
1 ו-1/2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כף סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
3 ביצים
200 מ"ל שמן קנולה
240 מ"ל דבש
160 גרם סוכר חום
130 מ"ל תה
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת מיקסר עם מטרפה שמן, דבש וסוכר. מוסיפים ביצים ומערבבים שוב.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, קינמון, סודה לשתייה, מלח וציפורן. ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד, בסוף כשהתערובת הומוגנית מוסיפים את התה ומערבלים שוב.
מחלקים את המסה לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים בין 45 ל 55 דקות בטמפ' של 170 מעלות.
בודקים אם העוגה מוכנה כשמכניסים קיסם במרכז העוגה והקיסם יוצא יבש.

צילום: אלעד גוטמן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

אכילה רגשית וכיצד ניתן למתן את התופעה?

תפריט נגישות