דף הבית / אוכל / עוגת גבינה ללא גלוטן וסוכר

עוגת גבינה ללא גלוטן וסוכר

מהמטבח של אמונה

המצרכים הדרושים:
200 גרם שקדים טחונים, 80 גרם חמאה רכה, 750 גרם גבינה 5%,
3 ביצים גדולות, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית גרידת לימון, 1 כף נוזל
ממתיק מה שאוהבים אפשר להוסיף לפי הטעם,
לציפוי: 2 שמנת חמוצה פלוס 1 כפית תמצית וניל ושתי טיפות נוזל ממתיק
אופן ההכנה:
לערבב את קמח השקדים והחמאה, לאחד לגוש, להניח על תבנית עגולה
מס' 24, להדק על כול קוטר התבנית, להכניס למקפיא, בינתיים לערבב את
הביצים עם הגבינה ושאר המצרכים, לצקת על תחתית השקדים, לאפות
בחום 170 בערך 25 דקות או עד שהגבינה מתקשה, לפתוח את התנור ולערבב
את השמנת עם הווניל ושתי טיפות ממתיק, למרוח על הגבינה ולהמשיך לאפות
עוד 10 דקות, להשאיר בתנור מכובה עם דלת פתוחה עד שהעוגה מתקררת,
לשמור במקרר.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

אכילה רגשית וכיצד ניתן למתן את התופעה?

תפריט נגישות