מצרכים
להכנת הבצק:
4 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה/ מרגרינה
100 מ"ל שמן
100 מ"ל מים
מצרכים למילוי:
500 גרם מחית תמרים
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
לאחר מכן מכניסים את הבצק למקרר למשך 48-24 שעות
בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל- 6-5 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק.
מורחים כמות נדיבה מהמלית על גבי כל אחד מעלי הבצק ומגלגלים לרולדה ארוכה. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מחממים תנור ל-170 מעלות, אופים למשך 35 דקות עד להזהבה
לאחר הצינון פורסים לעוגיות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]