מנה אלגנטית, טעימה, פשוטה שעושה רושם בכל פעם מחדש.
מצרכים
להכנת הרוטב:
1/2 כף צלפים גדולים
1/2 כף פרמז'ן מגורד
מיץ מרבע לימון סחוט
1 שן שום
1 כף חרדל דיז'ון
1/2כף סויה
1 כוס מיונז
2 חתיכות של אנשובי
פפריקה חריפה
מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה:
במעבד מזון או במוט טחינה טוחנים את כל החומרים למסה אחידה.
קרוטונים ביתיים:
מצרכים:
2-3 פרוסות לחם יש לחתוך לקוביות 2 ס"מ על 2 ס"מ
3-2 כפות שמן זית.
מלח, פלפל לפי הטעם
1 שן שום כתושה.
אופן ההכנה:
מערבבים היטב הכל בקערה ופורשים על מגש אפייה עם נייר אפייה.
אופים ב- 180 מעלות כ- 7 דקות עד שהקרוטונים מזהיבים.
מצרכים לסלט:
2 לבבות חסה
2 כפות פרמז'ן מגורד
10 עגבניות שרי איכותיות
פרוסות בצל אדום מפורק לטבעות
100 גרם דג סלמון
1/2 כוס קרוטונים
1/2 כוס רוטב קיסר
אופן הכנה:
מורחים שמן זית על נתח הסלמון ומתבלים אותו במלח ופלפל. צולים בגריל כ- 7 -10 דקות ב- 180 מעלות עד שצבעו הופך ורוד כהה. חותכים את הסלמון לנתחים בצורה לא שווה.
בקערת נירוסטה מערבבים בתנועות קיפול עדינות את כל המרכיבים עם 1/2 כוס רוטב קיסר למעט הסלמון וכף פרמז'ן. מסדרים בצלחת בערימה גבוהה, מניחים מעל לסלט את נתחי הסלמון הצלוי,
מפזרים מעל כף פרמז'ן לקישוט. מגישים מיד.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]