מצרכים:
5 מלפפונים ירוקים
1/2 קילו גמבה
1 בצל לבן
1/2 חבילת שמיר
שמן זית לפי הטעם
חומץ לפי הטעם
מלח וסוכר לפי הטעם
אופן ההכנה:
שוטפים את המלפפונים היטב (לא מקלפים) ופורסים לחצאי פרוסות דקות.
חותכים את הגמבה לרצועות דקות. חותכים בצל לבן מקולף לחצי וחותכים לפרוסות דקות.
שוטפים את השמיר וקוצצים. מערבבים בקערה את כל הירקות.
מערבבים בקערה נפרדת את הרוטב (שמן זית, חומץ ותבלינים) ושופכים לפני ההגשה על הירקות ומערבבים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]