n
דף הבית / אוכל / סיר פתיתים ונקניקיות ברוטב אדום

סיר פתיתים ונקניקיות ברוטב אדום

סיר אחד שיש בו כל מה שילדים אוהבים- גם פחמימות וגם נקניקיות, בלי כלים מיותרים

פתיתים ונקנקיות
צילום : יח"צ

באדיבות השף תום פרנץ ל"סוגת

 

מצרכים:

2 כוסות פתיתים אפויים "סוגת"

400 גרם נקניקיות איכותיות, בשריות או מהצומח

3 כפות שמן קנולה

2 בצלים קצוצים דק

1 שן שום כתושה

100 גרם רסק עגבניות

2 כפות קטשופ

1 כף  סוכר חום קלאסי סוגת

1 כף פפריקה מתוקה

מלח ופלפל לפי הטעם

2 ו-1/2 כוסות מים רותחים

 

אופן ההכנה:

יוצקים את השמן לסיר רחב ומחממים מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל, מנמיכים את הלהבה ומטגנים עד שהבצל מתרכך ומזהיב. מוסיפים שום, מערבבים וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות.

פורסים את הנקניקיות לטבעות (לילדים מתחת לגיל 5 חותכים לקוביות קטנות), מגביהים את הלהבה ומעבירים אותן לסיר. מטגנים במשך כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהנקניקיות משחימות.

מוסיפים את הפתיתים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 2 דקות. מוסיפים את יתר החומרים ואת המים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

טועמים מעט מהרוטב, מתקנים תיבול במידת הצורך ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים כ-7 דקות. מכבים את האש, משהים 5 דקות נוספות במכסה סגור ומערבבים בעדינות לפני ההגשה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

הביס המתוק של היום

תפריט נגישות