דף הבית / אוכל / מתכון מנצח לעוגת גבינה

מתכון מנצח לעוגת גבינה

נכון שחג השבועות עבר אבל עוגת גבינה טעימה בכל השנה.

תבנית עגולה 26
המצרכים לבצק:
100 גרם חמאה
2 חלבונים
2 כפות סוכר
1 כוס קמח אוסם

המצרכים לעוגה:
750 גרם גבינה לבנה 9%
100 גרם חמאה רכה
4 חלמונים
כף קורנפלור
רבע כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה:
מערבבים את המצרכים לבצק במיקסר עם וו גיטרה
מעבירים לתבנית אפיה משטחים את הבצק ומרימים את הפינות מסביב
אופים 10 דקות על חום בינוני
מקציפים את הגבינה עם החלמונים, קורנפלור, אבקת אפיה וחמאה רכה עד שהופך לעיסה אחיד
בקערה נפרדת מקציפים 6 חלבונים עם כוס סוכר במיקסר
חצי מהקצף של החלבונים מערבבים בעדינות בתוך הקציפה של הגבינה
שופכים את התערובת על הבצק האפוי, מיישרים ומפזרים מלמעלה את יתרת החלבון המוקצף
אופים 45 דקות על חום בינוני
משאירים את העוגה בתנור לעוד שעה על חום נמוך נמוך 100 מעלות עד שהקצף נהפך למרנג
טיפ: לא לפתוח את התנור עד שהוא מתקרר!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

אכילה רגשית וכיצד ניתן למתן את התופעה?

תפריט נגישות