n
דף הבית / אוכל / מקפא גבינה ודובדבנים

מקפא גבינה ודובדבנים

מקפא גבינה ודובדבנים
מקפא גבינה ודובדבנים. צילום: חלי ממן

דובדבנים הם פירות אהובים ופופולריים ואחד מסימני ההיכר של התחלת הקיץ ומחכים להם מידי שנה.  דובדבנים מתוקים או חמצמצים מביאים פרץ של טעמים לכל מנה או סתם לאכילה. הם לא רק טעימים אלא, ארוזים בוויטמינים, מינרלים ותרכובות צמחיות בעלות השפעות בריאותיות חזקות. מתכון לקינוח מתוק המהווה תחליף בריא לגלידה.

 

באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

 

מצרכים:

גביע גבינה לבנה 5%

חצי שקית אבקת ג'לטין + רבע כוס מים

2 כוסות דובדבנים מגולענים / פירות יער (או כל פרי אחר)

2 – 3 שקיות ממתיק- לא חובה- לפי העדפה אישית

 

אופן ההכנה:

מערבבים את הג'לטין ברבע כוס מים ומניחים עשר דקות.

מערבבים בבלנדר או בעזרת בלנדר מוט את הגבינה עם הפרי והממתיק.

מחממים את הג'לטין במיקרוגל כעשרים שניות. מוסיפים לג'לטין המומס 2-3 כפות מתערובת הגבינה ופרי ומערבבים היטב להשוואת טמפרטורה. מוסיפים מיד את תערובת הג'לטין  לשאר תערובת הגבינה והפרי. לערבב היטב.

מחלקים למנות אישיות. מכניסים למקרר למשך לילה או עד שמתקשה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

תגובה אחת

  1. גל שלום רב
    חבל מאד שלא דייק בכמות הגבינה 5% יש גביעים קטנים גדולים במשקלים שונים
    ערבוב הג'לטין במים חמים או קרים?
    אלונתונים מאד חשובים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

הביס המתוק של היום

תפריט נגישות