דף הבית / אוכל / כבד קצוץ

כבד קצוץ

מצרכים:
4 בצלים
4 ביצים קשות
200 גרם כבד בקר חתוך לקוביות גדולות
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן עד הזהבה. מוסיפים את הכבד ומטגנים עד השחמה.
טוחנים את הבצל והכבד המטוגנים במטחנת בשר ומוסיפים את הביצים הקשות.
מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

צילום: אלה פרידברג

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

הביס המתוק של היום

תפריט נגישות