דף הבית / אוכל / תפוחי אדמה ברוטב מיונז וחרדל

תפוחי אדמה ברוטב מיונז וחרדל

המצרכים הדרושים:
3 תפוחי אדמה לבנים, 3 בטטות קלופות וחתוכות לרבעים,
1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כף פפריקה גרוסה,
1 כף מיונז, 1 כפית חרדל, 1/4 כפית כמון,1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
לשטוף את תפוחי האדמה ולנגב אותם היטב, להניח בקערה,
לבחוש היטב את המיונז עם שאר התבלינים, לפזר על תפוחי האדמה,
לערבב טוב ולכסות בנייר נצמד, להניח במקרר כשעה, להכניס לתנור
בחום של 200 בערך שעה או עד שישחימו, להגיש כתוספת חמה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

אכילה רגשית וכיצד ניתן למתן את התופעה?

תפריט נגישות