דף הבית / אוכל / תפוחי אדמה ברוטב מיונז וחרדל

תפוחי אדמה ברוטב מיונז וחרדל

המצרכים הדרושים:
3 תפוחי אדמה לבנים, 3 בטטות קלופות וחתוכות לרבעים,
1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כף פפריקה גרוסה,
1 כף מיונז, 1 כפית חרדל, 1/4 כפית כמון,1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
לשטוף את תפוחי האדמה ולנגב אותם היטב, להניח בקערה,
לבחוש היטב את המיונז עם שאר התבלינים, לפזר על תפוחי האדמה,
לערבב טוב ולכסות בנייר נצמד, להניח במקרר כשעה, להכניס לתנור
בחום של 200 בערך שעה או עד שישחימו, להגיש כתוספת חמה.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו

רביולי גבינות שמש