דף הבית / אוכל / שקשוקה ים תיכונית

שקשוקה ים תיכונית

מצרכים:
לרוטב עגבניות:
1 ק"ג עגבניות אדומות רכות
3 פלפל אדום
1 פלפל חריף
4 שיני שום
15 גרם פפריקה מתוקה
5 גרם כמון
5 גרם מלח
לפילה החציל:
1 יח' חציל בלאדי מקולף חצוי לשניים
שמן זית
מלח פלפל
2 ביצים טריות


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
בתוך סיר עם תחתית עבה, מטגנים שום ופלפל על חום נמוך עד הזהבה.
חותכים את העגבניות לקוביות ומכניסים לסיר, מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה למשך כ- 15 דקות.
לוקחים את החציל מורחים אותו בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מכניסים את החציל לתוך תנור חם בחום של 180 מעלות למשך כ- 13 דקות, עד שמגיע לריכוך.
מוציאים את החציל מהתנור וחותכים אותו לקוביות.
את קוביות החציל מפזרים מעל רוטב העגבניות, מוסיפים את הביצים הטריות ומבשלים על האש עד התקרשות השקשוקה.
להגשה מוסיפים כ- 50 גרם גבינת פטה ומעטרים בפטרוזיליה

שקשוקה ים תיכונית 46 שח _קפה עלמה כיכר המדינה_צילום Mano Photography

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו

רביולי גבינות שמש