דף הבית / אוכל / ריזוטו מפסטה קטנה עם גבינות

ריזוטו מפסטה קטנה עם גבינות

ריזוטו קצת אחר מהמקור, אבל לא פחות טעים. דרך נוספת להעשיר את שולחן החג עמוס הפשטידות.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
1 בצל לבן, קלוף
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
2 זוקיני ירוקים או קישואים
3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת
1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים)
3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
מלח ופלפל שחור

להגשה:
גבינת פרמזן מגורדת דק

אופן הכנה:
חותכים את הבצל לקוביות קטנות. בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך.
חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים לבצל. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים.
מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים. מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה.
מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

צילום: אסף אמברם

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז