n קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי | גל גפן
דף הבית / אוכל / קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

קראנץ כרובית עם מיונז הולנדי
צילום: אפיק גבאי

מתכון קליל לכרובית קראנצ'י ומלא בטעמים שקל להכין ועוד יותר קל לאכול

באדיבות  המותג "מאסטר שף"

 

מצרכים:

1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם כף מלח

4 כפות גדושות מיונז הולנדי מאסטר שף

1 כף גדושה חרדל דיז'ון צרפתי מאסטר שף

3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף

1 כפית פלפל

1 כפית מלח

2 כוסות פירורי לחם  פנקו מאסטר שף

1/4 כוס עירית קצוצה

100 גרם פרמז'ן מגורר דק

 

להגשה:

רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

 

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל.

עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.

בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת  בנייר אפייה.

אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

בולונז

בולונז WONDERS עם פסטה קונקיליוני