דף הבית / אוכל / צלי בשר עם יין

צלי בשר עם יין

המצרכים הדרושים:
1 קילו בשר מס' 5 חתוך לפרוסות, 1 כפית מלח שטוחה,1 כפית פלפל שחור
גרוס, 4 גזרים קלופים וחתוכים לחצי, 3 בצלים קלופים חתוכים לחצי,
3 כפות שמן,1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית כמון,
6 שיני שום גדולים שלמים, 1/2 כוס יין, 1/2 כוס מים, 1/4 כוס שמן


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
לפזר מלח ופלפל על הבשר, להניח בצד 10 דקות, במחבת פסים חמה
לסדר את פרוסות הבשר, להשאיר על להבה גבוהה כשתי דקות מכל צד
כדי לסגור את הבשר, בסיר אחר לחמם שמן ולסדר את פרוסות הבשר,
את חצי הגזר וחצי הבצל והשום, לפזר את התבלינים ואת היין, להביא
לידי רתיחה, להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי או עד שבשר מתרכך,
את המים אפשר להוסיף לפי הצורך בהדרגה.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו