דף הבית / אוכל / פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי

המצרכים הדרושים:
4 ביצים, 4 כפות מיונז, 5 כפות קמח תופח, 450 גרם
ברוקולי מפורק לפרחים, [לבשל 3 דקות במי מלח ולקרר] 1/4 כפית פלפל שחור,1 כף שטוחה של אבקת מרק עוף, לא חייב,
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים, להוסיף בהדרגה את המיונז ואת הקמח, לבחוש
היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה, להוסיף 50 גרם מהגבינה, לבחוש בעדינות,
לשמן ולקמח תבנית מס' 24 , לשפוך 3/4 מהבלילה לתבנית ולסדר את פרחי
הברוקולי מעל, לפזר את 1/4 הנותר של הבלילה מעל הכול ולפזר עוד
50 גרם גבינה, לאפות בחום של 180 בערך 25 דקות או עד שמשחים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו

רביולי גבינות שמש