פסטייה עם פירות יבשים | גל גפן
דף הבית / אוכל / פסטייה עם פירות יבשים

פסטייה עם פירות יבשים

פסטייה עשיר בטעמים ובמילוי פירות יבשים ואגוזי מלך.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
150 גרם בצל קצוץ
200 גרם פטריות קצוצות
300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
200 גרם גבינת פטה מגורדת
30 גרם חמוציות
30 גרם צימוקים
30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים
30 גרם אגוזי מלך קצוצים
(אפשר לשנות את הכמויות של הפירות היבשים- להוסיף עוד סוגים או להוריד אם לא אוהבים )
1 כפית קינמון
שליש כוס סילאן

מצרכים להכנת הסיגר:
1 חבילת עלי סיגר
חצי כוס קמח
כוס מים

אופן ההכנה:
ראשית מטגנים את הבצל הקצוץ ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות. מערבבים את שאר המרכיבים בקערה. טועמים =ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח,סילאן)
מערבבים את הקמח והמים עם שנוצר סוג של "דבק"
אופן הגלגול: שמים 40 גרם בחלק הקרוב לרוחב כל העלה, במרחק 2 ס"מ מהקצה. מגלגלים בצורה דחוסה ומדביקים עם דבק הקמח/מים. לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה"דבק" יתייבש. מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה. אפשר לזלף מעל מעט סילאן לפי הטעם.

צילום: אסף לוי

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אוזני המן שיש

אוזני המן בדוגמת "שיש" במילוי טחינה