דף הבית / אוכל / פסטה ורודה עם רוטב פסטו

פסטה ורודה עם רוטב פסטו

פסטה ורודה היא חגיגה לעיניים ולחך, מתאימה כמנה מושלמת לארוחה משפחתית חגיגית, או כמנה מיוחדת במיוחד לאירוח ומי אנחנו שנגיד לא לפסטה?


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
1/2 חבילה פסטה בבטה ברילה
2 סלקים
מלח

לרוטב פסטו:
2 חבילות עלי בזיליקום
4 שיני שום, קלופות
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
1/2 כוס צנוברים, קלויים
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
ניתן להשתמש במקום ברוטב פסטו קנוי

להגשה:
עלי בזיליקום
גבינת פרמזן, מגורדת דק

אופן הכנה:
מבשלים את הסלקים עד ריכוך עם הרבה מים. טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.
מרתיחים את הרוטב הוורוד וממליחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.
לרוטב פסטו: טוחנים את כל המצרכים עד שנוצר רוטב פסטו במרקם שאוהבים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
מניחים את הפסטה בקערה גדולה, מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו ומגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.

צילום: אסף אמברם

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו