דף הבית / אוכל / פילה דג עם סלט צנוניות

פילה דג עם סלט צנוניות

סלט הקר והמרענן עם הדג החם זו קומבינציה מושלמת לפיקניק איכותי בימי הקיץ והחגים
מרכיבים (2-4 מנות):
פילטים משני דג ים (4 יחידות בסך הכל)
1/8 כוס שמן זית
מעט מלח גס
גרידה מלימון אחד
לסלט צנונית:
5 צנוניות קצוצות לפרוסות הכי דקות שאפשר
1/8 כוס עם שמן זית
מיץ מלימון אחד
2 גבעולי אורגנו
6 כפות צנוברים
12 תרמילי שעועית ירוקה מבושלים במים רותחים וקצוצים דק לאורך
10 עלי בזיליקום
6 כפות פטרוזיליה, קצוצה
1 כף פלפל צ'ילי ירוק, קצוץ דק
2 שיני שום, קצוצות דק
לעיטור:
1 סלק מבושל וקצוץ לקוביות

אופן ההכנה:
מחממים מחבת פסים וצולים את הפילטים, שתי דקות מצדו של העור ו-שתי דקות נוספות מצדם השני. מכינים את סלט הצנוניות: מערבבים את כל המרכיבים, כשאת הצנוניות והצ'ילי מוסיפים בסוף. מתבלים במלח ופלפל.
הגשה: מגישים את הפילטים לצד הסלט ומעטרים בקוביות סלק.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

הביס המתוק של היום

תפריט נגישות