דף הבית / אוכל / פוקאצ'ה גבינה כחולה עם תאנים

פוקאצ'ה גבינה כחולה עם תאנים

מצרכים (4 פוקאצ'ות):
500 גרם קמח לבן
1 כפית גלוטן
35 גרם שמרים
280 מ"ל מים פושרים
כף מלח
5-4 תאנים
150 גרם גבינה כחולה (רוקפור/גרוגונזולה)
1/2 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית אזוב יבש
1/2 כפית טימין יבש
4 כפות שמן זית


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
בקערה קטנה שמים את שמן הזית ועשבי התיבול, מערבבים ומשרים למשך שעתיים.
לשים במשך כחמש דקות במיקסר קמח, שמרים ומים.
מוסיפים את הגלוטן והמלח ושמים עוד כרבע שעה. הבצק רך ודביק וזה בסדר. מעבירים לקערה משומנת.
מתפיחים בטמפרטורת החדר כשעה ומיד מעבירים לתפיחה איטית של כשעתיים בקירור.
מוציאים מהקירור, מעצבים בשמן ארבע פוקצ'ות מאורכות ומתפיחים כחצי שעה.
חותכים את התאנים לרבעים.
מפזרים על הפוקאצ'ות תאנים, גבינה כחולה ומעט שמן זית.
מחממים תנור ל- 220 מעלות ואופים כרבע שעה.
כשהפוקצ'ה יוצאת מהתנור מורחים אותה בשמן זית מתובל בעשבי תיבול

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו

רביולי גבינות שמש