דף הבית / אוכל / פאוור בול תל אביבי

פאוור בול תל אביבי

מצרכים לקערה:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


2 מלפפונים, קצוצים לקוביות קטנות
1 בצל סגול קטן, קצוץ דק מאד
פרחים מ-1/4 כרובית, שטופה היטב
1 בייבי סלק או 1/2 סלק בינוני, מגורד בפומפייה
1 גזר, מגורד בפומפייה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה ונענע קצוצים דק – אפשר גם יותר, לפי הטעם
1/3 כוס קינואה מבושלת ב-1/2 כוס מים עד לריכוך (במשך כ-12 דקות)
1/3 כוס עדשים מונבטים או מבושלים במשך 10 דקות במים רותחים (כך שנותרים עדיין מעט נגיסים)
1 כף גדושה שקדים קלופים ופרוסים לאורך
1 גדושה חמוציות מיובשות
2 כפות שמן זית יד מרדכי
מיץ מחצי לימון – אפשר גם יותר
מלח ופלפל

לרוטב היוגורט סילאן:
1 גביע יוגורט דנונה PRO מועשר בחלבון
2 כפות טחינה גולמית
1 כף שמן זית יד מרדכי
1 כף סילאן טבעי

אופן ההכנה:
פורסים את פרחי הכרובית לאורך ודק מאד (ניתן גם לקצוץ לקוביות קטנטנות). מוסיפים לקערת ערבוב יחד עם כל שאר מרכיבי הסלט. מערבבים היטב.
מכינים רוטב יוגורט-סילאן: מערבבים את היוגורט עם שאר המרכיבים עד לקבלת רוטב אחיד.

הגשה: מסדרים בקערת זכוכית גדולה חצי מכמות הסלט. מסדרים מעל שכבה נדיבה של הרוטב
ומכסים בחציו השני של הסלט. מעטרים בשאר הרוטב ובעלי נענע קצוצים. מגישים מייד.

צילום סיון אסקיו

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

סלט קממברט

סלט קממברט ואגוזים