דף הבית / אוכל / עראייס צמחוני

עראייס צמחוני

גם לצמחונים יש אופציות מעולות לחגוג את יום העצמאות, עראיס: פיתה עסיסית עם טחון מן הצומח, טחינה, פטרוזיליה וצנוברים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
חבילת טחון מן הצומח טבעול
1/2 זר פטרוזיליה קצוץ דק
1 בצל קטן חתוך לקוביות קטנות
1 כף צנוברים
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
1/2 כפית בהרט
להרכבת העראייס:
4 פיתות
טחינה (מוכנה להגשה בצד)

אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה.
חוצים את הפיתה לשניים ושמים בכל חצי פיתה טחון מהצומח מתובל שימלא את כל הפיתה.
מחממים מחבת פסים, שמים כף שמן זית וצורבים את חצאי הפיתות כאשר צד המילוי מונח על המחבת, צורבים כדקה עד שתיים עד להשחמה.
צורבים את הפיתות משני הצדדים הנוספים עד להשחמה.
מגישים עם טחינה.

צילום: שרית גופן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז