המצרכים הדרושים:
5 ביצים גדולות, 1 ו-1/4 כוסות סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 2 כפיות תמצית
שקדים, 3 כוסות קמח שקדים, 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים עם חצי כמות הסוכר, להקציף
את החלמונים עם שארית הסוכר וסוכר וניל, להוסיף את התמצית, להוסיף
את השקדים לחלמונים ולבחוש בעדינות, להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה,
להעביר לתבנית מס' 24 משומנת ומקומחת, לאפות בחום 170 בערך 45 דקות
או עד שהעוגה משחימה.
יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com