דף הבית / אוכל / עוגת טורט ללא גלוטן

עוגת טורט ללא גלוטן

המצרכים הדרושים:
5 ביצים גדולות, 1 ו-1/4 כוסות סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 2 כפיות תמצית
שקדים, 3 כוסות קמח שקדים, 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים עם חצי כמות הסוכר, להקציף
את החלמונים עם שארית הסוכר וסוכר וניל, להוסיף את התמצית, להוסיף
את השקדים לחלמונים ולבחוש בעדינות, להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה,
להעביר לתבנית מס' 24 משומנת ומקומחת, לאפות בחום 170 בערך 45 דקות
או עד שהעוגה משחימה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pixabay

האמנות שיש למגשי פירות להציע

תפריט נגישות