עוגת דבש תפוחים והדרים | גל גפן
דף הבית / אוכל / עוגת דבש תפוחים והדרים

עוגת דבש תפוחים והדרים

עוגה המשלבת שניים מסמלי החג הבולטים – תפוח ודבש.
מצרכים:
280 קמח
1 ן-1/2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כף סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
3 ביצים
200 מ"ל שמן קנולה
240 גרם דבש
16 גרם סוכר חום
130 מ"ל תה ארל גריי
2 תפוחים ירוקים חמצמצים מקולפים וחתוכים לקוביות
גרידה מתפוז אחד
אופן ההכנה:
מערבלים בקערת מיקסר את השמן דבש וסוכר, מוסיפים ביצים ואת גרדת התפוז ומערבבים.
ולאחר מכן, מכניסים את הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה, מלח וציפורן ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד. לבסוף מוסיפים את התה והתפוחים ומערבבים היטב עד לקבלת מסה חלקה.
מחלקים את המסה שקיבלנו לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים ב-170 מעלות כ-45 דקות.
 
 
 

צילום: יח"צ

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

בלינצס ריקוטה ודובדבני אמרנה

בלינצ'ס ריקוטה ודובדבני אמרנה