דף הבית / אוכל / עוגיות תמרים ואגוזים

עוגיות תמרים ואגוזים

מצרכים
להכנת הבצק:
4 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה/ מרגרינה
100 מ"ל שמן
100 מ"ל מים
מצרכים למילוי:
500 גרם מחית תמרים
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן
100 גרם אגוזי מלך קצוצים


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
לאחר מכן מכניסים את הבצק למקרר למשך 48-24 שעות
בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל- 6-5 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק.
מורחים כמות נדיבה מהמלית על גבי כל אחד מעלי הבצק ומגלגלים לרולדה ארוכה. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מחממים תנור ל-170 מעלות, אופים למשך 35 דקות עד להזהבה
לאחר הצינון פורסים לעוגיות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

צילום: הדס ניצן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז