דף הבית / אוכל / סלט קטניות איטלקיות

סלט קטניות איטלקיות

גם בחורף, חייבים לאכול סלט רענן ועשיר. אז מה יותר מתאים מסלט קטניות איטלקיות, עם גרגירי חומוס, ירקות צלויים, עלים ירוקים, צנוברים ושבבי בצל. אפשר להגיש אותו קר או חם
מצרכים:
3 כוסות של עגבניות שרי חצוית בשני צבעים
1 גמבה ירוקה חתוכה לקוביות בינוניות
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות בינוניות
3 כפות שמן זית + 3 כפות שמן זית לרוטב
1 כף צ'ילי חריף מאסטר שף
מיץ מחצי לימון
כפית שום גבישי
תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כמון
2 קופסאות גרגירי חומוס מאסטר שף
כוס פטרוזיליה קצוצה
2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים
100 גרם צנוברים קלויים
4 כפות שבבי בצל
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים חצאי עגבניות שרי עם גמבות בצבעים 3 כפות שמן זית וחצי כפית מלח.
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים כ- 20 דקות בחום של 200 מעלות.
מערבבים בקערה 3 כפות שמן זית, כפית שום גבישי, כף צ'ילי חריף, כפית כמון, חצי כפית מלח, מיץ מחצי לימון ושבבי בצל. מוסיפים 2 קופסאות של גרגירי חומוס ללא הנוזלים. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, סלרי וצנוברים. מוסיפים את העגבניות והפלפלים צלויים ומערבבים.
מגישים חם קר.

צילום: יח"צ "מאסטר שף"

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

הביס המתוק של היום

תפריט נגישות