דף הבית / אוכל / סלט פסטה רענן

סלט פסטה רענן

סלט מושקע עם שפע עשבי תיבול וטעמים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
250 גרם (חצי חבילה) פוזילי "ברילה", מבושלת אל דנטה לפי ההוראות על האריזה
1 ו-1/2 כוסות אפונה, מוקפאת
1 ו-1/2 בצל סגול פרוס לרצועות דקות
250 גרם גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות
250 גרם שעועית ירוקה, מוקפאת
1/2 כוס עלי נענע קצוצים
1/2כוס עלי בזיליקום קצוצים
3-2 כפיות אורגנו מיובש
3 כוסות עגבניות שרי חצויות
2 כפות עלי טימין טריים
מלח גס, פלפל שחור גרוס
שמן זית עדין

אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות. מניחים את עגבניות השרי על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מפזרים כף שמן זית, מלח, פלפל. מערבבים היטב ואופים כ-30-25 דקות, עד שהעגבניות מתרככות ומעט נצרבות. מוצאים מהתנור מוסיפים את עלי הטימין, מערבבים ומצננים.
חולטים במים רותחים את האפונה והשעועית הירוקה כדקה-דקה וחצי (עד לקבלת צבע ירוק בוהק). מעבירים למים קרים ומסננים.
בקערה גדולה מערבבים פסטה, אפונה, שעועית ירוקה, רצועות בצל סגול, עגבניות שרי צלויות (עם הנוזלים שהצטברו על נייר האפייה), מלח, פלפל, 2 כפות שמן זית, אורגנו מיובש, עלי נענע ובזיליקום. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את הגבינה הבולגרית, מערבבים קלות ומגישים.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מארזי סופגניות - צילום שי בן אפריים

מכינים לבד