דף הבית / אוכל / סלט גפרורי שורשים אסיאתי, עם אגסים אמריקאים

סלט גפרורי שורשים אסיאתי, עם אגסים אמריקאים

מצרכים לשש מנות:
2 יחידות קולרבי
2 גזרים
1 כרוב סגול קטן
3 אגסים
חופן נדיב עלי נענע, קרועים
100 גרם בוטנים קלויים/מטוגנים
רוטב
3 כפות רוטב סויה
4 כפות חומץ אורז/טבעי
2 שיני שום
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף סוכר
1 כף שמן שומשום


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
פורסים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הגזר, הקולרבי והאגס בעזרת מנדולינה ל"גפרורים" דקים (ז'וליין). מערבבים את כל חומרי הסלט יחד בקערה בינונית, מתבלים ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה דג במחבת של סולתם שפית מאיה דארין

פילה דג עם קרסט תבלינים וירקות