המצרכים הדרושים:
2 גזרים כתומים, 2 גזרים לבנים, 2 גזרים סגולים, 2 גזרים צהובים שטופים ומגורדים לרצועות דקות וארוכות להיעזר במנדולינה, 3 כפות שמן זית, 3 כפות מיץ לימון טבעי, 2 כפות חומץ, 1 כפית סוכר, 1 כפית
שום כתוש, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לערבב את השמן עם כל התבלינים, לשפוך על הגזרים המגורדים, לערבב היטב, להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם, לשמור במקרר.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל REPORT@GAL-GEFEN.CO.IL