דף הבית / אוכל / סירות לחמנייה במילוי שקשוקה

סירות לחמנייה במילוי שקשוקה

שקשוקה (מרוטב קנוי) שתתאים לארוחת בוקר או ערב מהירה ועמוסה בילדים.
טיפים: אפשר להכין את הלחמניות, אחרי האפייה עם הביצים ולשמור במקרר. לפני ההגשה מכניסים לתנור ל-5 דקות ומגישים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
4 לחמניות עגולות או לחמניות חלה או לחמניות מאורכות
4 כפות שמן זית
2 צנצנות רוטב שקשוקה של "קנור"
150 גרם גבינה בולגרית או גבינת פטה
100 גרם גבינה צהובה
4 ביצים
מלח ופלפל שחור גרוס
10 עלי בזיליקום

אופן הכנה:
מרוקנים את פנים הלחמניות ומורחים בעזרת מברשת את דפנות הלחמנייה (מבפנים) בשמן זית. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות.
ממלאים כל לחמנייה ברוטב לשקשוקה עד 3/4 גובה ושוברים מעל ביצה.
מפזרים גבינה בולגרית וגבינה צהובה, מסביב לחלמון, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מחזירים לתנור ואופים עד שהחלבון של הביצה הופך משקוף ללבן.
מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

סופגניות

סופגניות מטורפות