דף הבית / אוכל / סופגניות מרשמלו

סופגניות מרשמלו

את הסופגניות הללו ניתן לטגן ולמלא במליות שונות כמו: ריבה, ריבת חלב, שוקולד, קרם וניל, קונפיטורות שונות, חלבה, קרמל, גבינה, אוכמניות, תמרים ומרשמלו; אבל גם ניתן לאפות בתנור.
גם מעל הסופגניות אפשר להתפרע ולצפות עם ציפויים שונים, כמו: פונדנט שוקולד, ציפוי חלבה, ציפוי שוקולד לבן או אבקת סוכר.
מצרכים:
לבצק:
420 גר' קמח (3 כוסות)
5 גר' מלח (כפית)
35 גר' שמרים טריים
100 גר' חמאה + 50 גר' שמן קנולה (1/4 כוס)
3 ביצים מס' L
50 גר' מים (1/4 כוס)
1 כף ברנדי
1 כפית תמצית וניל
1/4 תפוז מגורד
למילוי המרשמלו:
1 ו-1/4 כוסות סוכר
70 גר' תות שדה טרי (שהעברנו בלנדר כמו "מחית")
1/3 כוס דבש
1 שקית ג'לטין (14 גר') + 1/3 כוס מים קרים
70 גר' תות שדה טרי
1/3 כוס דבש
אופן ההכנה:
הבצק:
שמים בקערת מיקסר את כל המצרכים של בצק הסופגנייה. מערבלים 15 עד 12 דקות במהירות בינונית. מכסים את קערת המיקסר "במגבת מטבח" ומתפיחים כ- 45 דקות בטמפ' החדר.
מחלקים ל- 15 יחידות ומכדררים לכדורים. מתפיחים כשעה.
מחממים בסיר גבוה שמן קנולה (שממלא כ- 3/4 גובה סיר) ומטגנים את הסופגניות כ- 3 דק' מכל צד.
הכנת המילוי:
מרתיחים סוכר, דבש ותות שדה ומנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
מעבירים למיקסר ומקציפים יחד עם שאר החומרים הנוספים כ- 10 דק' במהירות בינונית- גבוהה.
מעבירים לשקית זילוף וממלאים סופגניות.

צילום: דניאל לילה

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" ggdesk@d-news.co.il


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל ggdesk@d-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

בטטה אפויה במילוי גרגרי חומוס_קרדיט Teka Studio

סירת בטטה במילוי גרגרי חומוס