דף הבית / אוכל / נשנושי פירות יבשים ופיצוחים

נשנושי פירות יבשים ופיצוחים

הנשנושים נהדרים כחטיפי אנרגיה בריאים ומזינים שניתן לנשנש לאורך היום.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים להכנת 10-15 חטיפים:
2 כוסות משמש מיובש/ תאנה מיובשת/תמר מג'הול
1 כוס אגוזי מלך
1 כף דבש
לציפוי:
3 כפות גרעיני דלעת
3 כפות קשיו
3 כפות קוקוס טחון

אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון את הפרי המיובש, האגוזים והדבש ומעבדים היטב עד לקבלת עיסה אחידה (ודביקה).
שופכים את העיסה על נייר אפייה ויוצרים ממנה גליל ארוך.
מכניסים למקרר ל- 15 דק'
גורסים בצורה גסה מאוד את הגרעינים והקשיו ושמים אותם בקערה יחד עם הקוקוס.
מוציאים את גליל הפרי מהמקרר ועוטפים אותו במיקס של הגרעינים הקשיו והקוקוס, מחזירים למקרר לשעה נוספת. מוציאים מהמקרר וחותכים לפרוסות/קוביות. מומלץ לאחסן בכלי אטום במקרר

צילום: הדס ניצן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז