דף הבית / אוכל / מרק תירס אסיאתי

מרק תירס אסיאתי

מצרכים:
2 פחיות של גרעיני תירס עם הנוזלים
600 מ"ל ציר עוף (או מים לצמחונים וטבעונים)
1 כפית שמן
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפיות שטוחות מלח
4 כפיות סוכר
200 מ"ל חלב קוקוס
3 כפיות מחית קארי אדום
1 כוס אטריות שעועית מושרות במים למשך שעה
אופן ההכנה:
טוחנים את גרעיני התירס במעבד מזון עד למסה כמעט חלקה, מוסיפים את הנוזלים של התירס פנימה. מחממים בסיר את השמן ומטגנים 2 דקות על אש נמוכה את הג'ינג'ר ואת מחית הקארי האדום. מוסיפים את ציר העוף (או מים) ומרתיחים.
מוסיפים את התירס הטחון עם הנוזלים, חלב קוקוס ותבלינים. מרתיחים ומורידים מהאש.

צילום: שי בן אפרים

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו

רביולי גבינות שמש