מצרכים:
2 פחיות של גרעיני תירס עם הנוזלים
600 מ"ל ציר עוף (או מים לצמחונים וטבעונים)
1 כפית שמן
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפיות שטוחות מלח
4 כפיות סוכר
200 מ"ל חלב קוקוס
3 כפיות מחית קארי אדום
1 כוס אטריות שעועית מושרות במים למשך שעה
אופן ההכנה:
טוחנים את גרעיני התירס במעבד מזון עד למסה כמעט חלקה, מוסיפים את הנוזלים של התירס פנימה. מחממים בסיר את השמן ומטגנים 2 דקות על אש נמוכה את הג'ינג'ר ואת מחית הקארי האדום. מוסיפים את ציר העוף (או מים) ומרתיחים.
מוסיפים את התירס הטחון עם הנוזלים, חלב קוקוס ותבלינים. מרתיחים ומורידים מהאש.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]