דף הבית / אוכל / מרק קרם תירס עם טורטליני

מרק קרם תירס עם טורטליני

מצרכים:
חצי ק"ג תירס רצוי טרי, אפשרי קפוא
2 בצלים קצוצים
2 כפות חמאה (כ-40 גרם)
2 כפות קורנפלור
1 כף סוכר
1 כפית מלח
לטורטליני:
1 כוס קמח
1 ביצה
3 כפות מים
100 גרם בשר טחון (ניתן להמיר בפטריות או כל מילוי שאוהבים)
קורט מלח


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן הכנת המרק:
מטגנים את הבצל בחמאה עד הזהבה, מוסיפים את התירס ומערבבים. מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים כ- 5 דקות.
מוסיפים כ- 1 וחצי ליטר מים, מערבבים היטב ומבשלים כחצי שעה. מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים עד כדי מרקם חלק ובוזקים לתוך המרק תוך כדי רתיחה ובחישה.
צולים את הבשר הטחון במחבת עם מעט מלח ותבלינים מצננים וקוצצים דק.
מערבבים את מרכיבי הבצק של הטורטליני, מרדדים, קורצים עיגולים וממלאים. מורחים מעט ביצה על הקצה וסוגרים. מכניסים לתוך סיר המרק ל-3-2 דקות בישול.
מניחים את הטורטליני במרק ומגישים.

צילום: יח"צ

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו