מרק סלק | גל גפן
דף הבית / אוכל / מרק סלק

מרק סלק

פותחים את העונה הקרה עם מרק מושלם, קצת מתקתק בזכות הסלק ומאוד בריא שגם ילדים אוהבים לאכול. מומלץ להגיש לצד יוגורט או שמנת חמוצה


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
1 אריזה סלקים מבושלים "טעם הטבע"
2 גזרים, קלופים
1 בצל, קלוף
1 כף שמן זית
2 ליטר מים רותחים
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות

אופן הכנה:
מגרדים את הסלקים, הבצל והגזרים על פומפייה ומעבירים לסיר המרק.
מוסיפים כף שמן זית ומטגנים עד שהגזרים מתחילים להתרכך. בערך 8-10 דקות.
מוסיפים מים רותחים, אבקת מרק, מלח, פלפל ורסק עגבניות ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהגזרים רכים לגמרי.
מגישים חם עם שמנת חמוצה או יוגורט.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

המבורגר

ההמבורגר של בלק