דף הבית / אוכל / מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

ארוחה שלמה בקערה. מרק מינסטרונה עם גרגירי חומוס רכים, אטריות קטנות והמון ירקות


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קלוף
4 שיני שום
3 גבעולי סלרי
2 זוקיני
3 גזרים, קלופים
1 אריזה מיני תפוחי אדמה מבושלים ללא קליפה
1 שקית גרגירי חומוס מבושלים, "טעם הטבע"
1/2 שקית אטריות קטנות (קונכיות) או אטריות דקות למרק
1 קופסה רסק עגבניות קטן
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק ירקות/עוף
מלח ופלפל שחור
כפית כורכום

אופן ההכנה:
קוצצים בצל, שום, גזרים, זוקיני ותפוחי אדמה לקוביות ואת הסלרי לפרוסות דקות.
מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל והסלרי במשך 5 דקות. מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים גזר, ותפוחי אדמה ומטגנים 5 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים זוקיני, גרגירי חומוס, רסק עגבניות, תבלינים ומים רותחים בגובה 5 ס"מ מעל המצרכים ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
10 דקות לפני תום הבישול מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהם מתרככות לגמרי.
טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו